Selecteer een pagina

Over ons

Ik ben Betty Vos-Van der Schoor, eigenaresse van Betty’s Hair Care. Sinds 1992 zit ik in het kappersvak.

Tijdens mijn opleiding aan de kappersvakschool werkte ik bij Kapsalon Hoff in Appingedam. Hier is de basis gelegd en ook de liefde voor het vak ontstaan.

In 1996 ben ik overgestapt naar de Stadskapperij in Groningen. Bij deze trendy salon raakte ik gefascineerd door nieuwe methodes en technieken. Na hier 2 jaar met veel plezier gewerkt te hebben stapte ik over naar Spijk Haarverzorging. Naast verdere verbreding van mijn vaardigheden kreeg ik hier ook meer te maken met de economische kant van het kappersvak.

Vanuit Spijk was een logische volgende stap een eigen zaak. Dat leidde in 2007 tot de oprichting van Betty’s Hair Care.

Betty”s Hair Care is gevestigd in Godlinze aan de Maarhuizerweg 12.

Wij werken uitsluitend op afspraak. Bel 06-14578595 (afspreken via WhatsApp is ook mogelijk).

Onze specialiteiten

Bij ons in de salon is veel mogelijk! Bekijk hieronder onze specialiteiten of neem contact met ons op om uw mogelijkheden te bespreken.

Knippen

Bij Betty’s Haircare knippen wij dames, heren én kinderen! U kunt voor elk kapsel en met elk haartype bij ons terecht. Maak een afspraak met ons, dan kijken we samen welk kapsel het beste bij u past!

Verven
Uw haar een mooie, natuurlijke look geven? Wij werken met de haarkleuren van Affinage, waardoor hoge kwaliteit gegarandeerd is. Maak een afspraak met ons, dan kijken we samen welke kleur het beste bij u past!
Krullen

Wij zijn groot fan van natuurlijke krullen! Wij zijn ervaren in het knippen van krullen. Krullen zijn lastig om te knippen en als het verkeerd gebeurt, krijg je niet het kapsel wat goed bij jouw structuur past. Neem contact met ons op om een afspraak te maken!

Opsteken

Heeft u binnenkort een speciale gelegenheid en wilt u uw haar op laten steken? Ook dit is mogelijk bij Betty’s Haircare. Wij werken al geruime tijd samen met Pearl Vision Visagie & Hair uit Winsum. Al vele tevreden klanten gingen u voor! Neem contact met ons op om te kijken wat we voor u kunnen betekenen.

PLAN UW ROUTE

Locatie

Maarhuizerweg 12
9908 TB Godlinze

Contact

We werken uitsluitend op afspraak. 

Bel 06-14578595
(Ook afspreken via SMS of WhatsApp mogelijk!).

OPENINGSTIJDEN
Maandag gesloten
Dinsdag 09.00 - 17.30 uur
Woensdag 09.00 - 17.30 uur
Donderdag 09.00 - 17.30 uur
Vrijdag 09.00 - 14.00 uur
Zaterdag

09.00 - 12.00 uur

alleen op afspraak

Zondag gesloten

Bel ons